Trevlig familjesemester

Som familj är det alltid trevligt att hitta på saker tillsammans. Det kan vara läge att börja fundera på vad som ska hända under sommaren och det är hög tid på att tänka på var man skulle kunna åka med familjen detta år. Här kommer ett bra tips för er som är sugen på att upptäcka Sverige.

Cykelsemester i Höga Kusten

Varför inte planera in er sommarsemester i populära Höga Kusten. I princip alla pratar om denna region i dag där höga berg stupar ner i Bottenviken och ger upplevelser utöver det vanliga. Packa med cyklar och ge er ut i den härliga naturen. Skulle något hända med någon av familjens cykel så finns det duktiga personer i Örnsköldsvik som kan ta hand om detta. Man vill ju att alla cyklar ska fungera när man ger sig ut i den härliga natur som Höga Kusten ger.

Strax innan Örnsköldsvik så hittar ni Ullånger och en cykelled som kan vara trevlig att testa. Själva leden som utgår från Ullånger vid infarten till Sundbron är ungefär 35 kilometer och går förbi fyra vackra sjöar där man kan prova fiskelyckan om man så önskar. Är man badsugen och vädret tillåter så finns det möjligheter till dopp vid en av de fyra sjöarna. Fördelen med en cykelled på detta vis är att man kan ta det i sin egna takt och hela familjen kan följa med.