Träning tillsammans med hela familjen

Något som kan var en trevlig helgaktivitet är  träning tillsammans med hela familjen. Förutsättningarna kanske är bättre när barnen blivit något äldre och förstår innebörden av träning. Det viktiga är inte vad ni gör utan att ni gör det tillsammans som familj. 

Att tillsammans göra något under helgen är trevligt och varför inte ge sig ut i naturen för olika aktiviteter. Träning behöver ju inte innebära att man ska lyfta vikter eller springa utan det kan vara att välta stockar och annat skoj som man kan hitta i skog och mark. Skaffa relevant klädsel för både barn och vuxna som passar för den aktivitet som ska genomföras. Det finns mycket att välja på hos bland annat Sportamore som är en av Sveriges största på träningskläder och produkter för just träning.

Tänk dock på att inte köra allt för länge med träningen då barnen inte orkar lika mycket som ni vuxna. Det ska vara efter deras kapacitet och hur mycket som de orkar med. Det ska vara roligt för alla inblandade och som vuxen så kanske man får offra sig och dra ner på tempot när man gör aktiviteter tillsammans med sina barn. När man kommit hem så kan en skön och värmande bastu vara gott. Laga någon god måltid och ha en skön avkopplande kväll tillsammans med massor av mys.