Mer tid för barnen

Mer tid för barnen

Något som föräldrar kan ha dåligt samvete över är att de arbetar allt för mycket och inte får den tid som de vill ha med sina barn. För att få mer tid med barnen så kan det behövas lite mer planering. Både på arbetet och i hemmet.

Om det är så att det är mycket under perioder på arbetet så får man försöka se till så att man på något sätt kan antingen arbeta mer effektivt eller prata med sin närmaste chef och säga att man tycker det ligger lite för mycket just nu. Kanske det går att delegera ut delar av detta på andra som inte har så mycket att göra just nu. Det mesta går att lösa.

Hemmavid så är det också planering som gäller för att få tid över. Man kan även leja in städhjälp som gör att man själv inte behöver lägga lika mycket tid på detta. Det gör att lösa med allt från en gång i veckan till varannan vecka exempelvis. Hitta det tider som passar bäst för er familj. Storhandla så behöver ni inte lika regelbundet handla era matvaror. Det går även idag att beställa maten på nätet så ni antingen bara åker dit och hämtar era matkassar eller ännu bättre, välja att få detta kört till er dörr.