Dags för Halloweenfest

Vi är i den tidpunkten på året att det är dags för Halloweenfest, nåväl det är ett par veckor kvar när denna artikel skrivs men det kan vara dags att börja planera inför festen. Den gör sig inte själv utan vi måste ordna vissa saker för att det ska bli en lyckad fest.

Har alla i familjen utklädnad exempelvis eller måste något beställas? Du hittar bland annat detta i välsorterade butiker online där du kan lägga din order idag om så önskas. Kolla även igenom andra produkter som kan behövas för en lyckad Halloweenfest. Självklart så ska alla vara utklädda på din fest, inga undantag. Köp hem en passande dräkt till mormor, morfar eller farmor, farfar också.

För en lyckad fest så kan det vara bra att planera in några passande lekar. Det går även att ställa fram något som barnen kan pyssla med och skapa sina egna monster och spöken med enkla medel. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Planera alltid in någon extra grej som man kan plocka fram ur bakfickan om så skulle behövas.

Man förknippar pumpa mycket med Halloween och oftast så gröper man ur pumpor och gör ansikten av dessa. Baka en pumpakaka med frosting på eller laga något annat smarrigt till din fest. Det finns gott om goda recept att hitta på nätet. Fixa gärna något som kan förberedas och lagas till i förväg så du i lugn och ro kan delta i festen utan att behöva stå i köket hela tiden och laga mat.