Att välja olika aktiviteter

Alla har vi möjligheter att välja olika aktiviteter som passar oss, vuxna som barn. Det finns oftast en uppsjö att välja band och ibland kan det till och med vara svårt att välja då det finns så mycket roligt att göra. Oftast så kanske man väljer aktivitet efter intresse. 

Har man dans som stort intresse så får man leta upp en verksamhet som passar och har den dansstil som man tycker om. Be Sporty är ett företag som väljer att skapa möjligheter för barn i ålder upp till 14 år. En av de verksamheter som bedrivs är Bliss Dance Academy som riktar sig till åldrarna 8 – 14 år. De finns med verksamhet på ett hundratal orter runt om i Sverige så att de finns där du bor är inte en omöjlighet. Om inte kanske i någon närliggande ort.

Med fantastiska instruktörer så få man lära sig Disco, Street och Cheer. Till olika koreografier så lär man sig att dansa och varje lektion börjar med uppvärmning innan man går igenom koreografin för dagen. Alla lektioner finns på deras sajt som gör att man kan även träna hemma på sin fritid om man så önskar. Som avslutning på vårterminen så brukar det sättas upp en stor show med inbjudna gästdansare.

Tidigare så har Samir & Viktor varit gäster så också Sigrid Bernson och Dolly Style. Det är till de större städer som Stockholm, Göteborg och Lund som shower med gästartister går av stapeln. Föräldrar och syskon men också andra kan köpa biljetter till dessa shower i deras webbshop. På andra orter runt om i vårt avlånga land så kär det terminsavslutning med shower, där är det inga gäst artister men alla som gått på Bliss ger en sprakande show för allmänheten.